Legyen a munkatársunk! Hívjon minket a +3620/406-9285-ös mobilszámon vagy írjon emailt a munkavallalo@fairium.hu email címre!

Legyen ÖN is az Ügyfelünk! Hívjon minket a +3620/934-1780-as mobilszámon vagy írjon emailt a info@fairium.hu email címre!

Híreink

Hatalmas berényi bravúr!

on .

Jászberény - Kapitulált a listavezető Paks. Bencze Tamás helyett Dejan Mladenovics meccselt.

 

Dejan Mladenovics (a lázas beteg Bencze Tamást helyettesítette) FAIRIUM JKSE edzője: A fiúk a maximumot hozták ki magukból, s így tudtuk legyőzni a listavezetőt. Ezt a győzelmet a beteg vezetőedzőnknek, Bencze Tamásnak ajánljuk. Annak is örülünk, hogy az új névadó szponzorunk szerencsét hozott nekünk.

Braniszlav Dzunics, az Atomerőmű SE edzője: Gratulálok a hazai együttesnek, megérdemelten nyerték meg a mérkőzést. Jobb formában és lelkesebben játszottak.névadó cég egyik tulajdonosát, Ballagó Zoltánt arra kértük, hogy ossza meg gondolatát olvasóinkkal, a kosárlabdával és a támogatás fontosságával kapcsolatban.

Forrás: http://www.bb1.hu/tartalom/cikk/20306_hatalmas_berenyi_bravur

Hajrá FAIRIUM JKSE!!!

 

Küldetésünk - Jövőképünk

visionFolyamatosan azért dolgozunk, hogy verseny-képesek legyünk szolgáltatásaink színvonalában. Újdonságokra nyitott, dinamikusan fejlődő, felelősségteljes vállalatként arra törekszünk, hogy Ügyfeleink igényeihez alkalmazkodva, társadalomtudatos üzletvezetéssel vezető szerepet töltsünk be a magyar autóipari termékválogatás és mérnöki szolgáltatás piacán. 

 

Legyen a munkatársunk!

Ha egy dinamikusan fejlődő, jó hangulatú cégnél szeretne dolgozni Minőségellenőrként és szereti a sztenderdeket, a precizitást, a szakmai fejlődést, akkor küldje el fényképes önéletrajzát az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címünkre és hamarosan jelentkezni fogunk a további teendőkkel!

Offcanvas Module

Our themes are built on a responsive framework, which gives them a friendly, adaptive layout