Legyen a munkatársunk! Hívjon minket a +3620/406-9285-ös mobilszámon vagy írjon emailt a munkavallalo@fairium.hu email címre!

Legyen ÖN is az Ügyfelünk! Hívjon minket a +3620/934-1780-as mobilszámon vagy írjon emailt a info@fairium.hu email címre!

Híreink

Névadó szponzor a JKSE-nél

on .

A Jászberényi Kosárlabda Sport Egyesület vezetése régóta azon dolgozik, hogy vállalkozásokat nyerjen meg a klub hatékonyabb működtetésére. Úgy tűnik fáradozásuk nem volt hiábavaló, hiszen 2015. február 24-től kezdődően, mint „FAIRIUM JÁSZBERÉNYI KSE” név alatt küzdenek tovább kosarasaink a minél jobb helyezés elérése érdekében.

A névadó cég egyik tulajdonosát, Ballagó Zoltánt arra kértük, hogy ossza meg gondolatát olvasóinkkal, a kosárlabdával és a támogatás fontosságával kapcsolatban.

Hogyan került kapcsolatba a kosárlabda sporttal?

Hőgye István barátom néhány éve egy üzleti megbeszélésen kezembe nyomott egy meghívót az akkori soron következő kosárlabda mérkőzésre. Megnéztem és úgy, gondoltam, hogy jó családi programnak kínálkozik. Most már elmondhatom, hogy jól döntöttem, hiszen azonnal megfertőzött a sport dinamikussága és a Bercsényi úti csarnok hangulata. Ezután minden hazai bajnoki mérkőzésre kilátogattunk és néhány vidéki helyszínre is elkísértük a csapatot. Azóta hobbi szinten én is kosárlabdázom.

Miért szereti ezt a sportot?

Dinamikus, akció dús, legösszetettebb mozgáskultúrát igénylő sportág. Minden percben több akció van, mely igen szórakoztató, és izgalmas tud lenni. Magával tudja ragadni a nézőtéren lévő szurkolókat, akik biztatásukkal győzelemre tudják vinni a csapatot. Véleményem szerint jelenleg Jászberényben ez a leglátogatottabb sportesemény, és ami lényeges barátok, családok járnak ki a mérkőzésekre, azaz egy jó hétvégi esti program. A baráti társaságok a mérkőzés szünetében és a végén megbeszélik a heti eseményeket, gyermekeik meg a meccs után ellepik a pályát, ott játszhatnak, kosárlabdázhatnak, szinte azonnal „leutánozhatják” a felnőtt kosarasakat. Én is a gyermekeimmel járok mérkőzésekre, akik nagyon élvezik az ott zajló eseményeket.

A családját említette, mondjon róluk néhány szót.

Feleségem egy mezőgazdasági vállalkozás ügyvezetője, mely cég több éve eredményesen működik a térségben. Két kislányunk van, 5, illetve 7 évesek. Mindkettőjüket az egészséges életmódra neveljük, melyben a sport is jelentős szerepet játszik. Az iskolai és óvodai foglalkozásokon felül úsznak, táncolnak és korcsolyáznak.

Mikor gondolta, hogy szerepet vállal a JKSE működésében?

3 évvel ezelőtt támogatói szerződést kötöttünk és az elmúlt két évben TAO rendszer lehetőségeit kihasználva ebben a rendszerben is támogatjuk az egyesületet.

Miért tartja fontosnak a sport támogatását?

A sport szeretete mellett, fontosnak tartom a társadalmi szerepvállalást. A sport nem csak az egyetemes magyar kultúra része, hanem az egészséges életre való nevelésnek a legfontosabb partnere is, így mindenképpen működtetni kell. Ebben fontos szerepe van az önkormányzatnak, de szerepet kell vállalni a helyi vállalkozásoknak is, mert egyedül az önkormányzat nem tudja megoldani ezt a feladatot. Célom az, hogy a kosárlabdát közelebb hozzuk a helyi vállalkozásokhoz, magánszemélyekhez és közös összefogással folytatódhasson a 4 éve tartó első osztályú szereplés. Ennek érdekében megtéve az első lépést, az idei szezon hátralévő részére névadó szponzorként biztosítunk az egyesületnek működési támogatást.

Miért lehet hasznos az ön cégének a névadó szponzori szerep?

Folyamatosan azon dolgozunk, hogy cégünk - székhelye Budapest, jászberényi irodával - versenyképes legyen szolgáltatásaink színvonalában. Újdonságokra nyitott, dinamikusan fejlődő, felelősségteljes vállalatként arra törekszünk, hogy Ügyfeleink igényeihez alkalmazkodva, társadalomtudatos üzletvezetéssel vezető szerepet töltsünk be a magyar autóipari termékválogatás és mérnöki szolgáltatás piacán. A megfelelő színvonalú szolgáltatás nyújtása mellett fontosnak tartjuk, hogy ilyen módon is további bizalmat ébresszünk meglévő ügyfeleinknél, illetve nem titkolt célunk, hogy további ügyfeleket nyerjünk meg a reklámok által, ismertebbé váljon cégünk.

Hajrá FAIRIUM JKSE!!!

Küldetésünk - Jövőképünk

visionFolyamatosan azért dolgozunk, hogy verseny-képesek legyünk szolgáltatásaink színvonalában. Újdonságokra nyitott, dinamikusan fejlődő, felelősségteljes vállalatként arra törekszünk, hogy Ügyfeleink igényeihez alkalmazkodva, társadalomtudatos üzletvezetéssel vezető szerepet töltsünk be a magyar autóipari termékválogatás és mérnöki szolgáltatás piacán. 

 

Legyen a munkatársunk!

Ha egy dinamikusan fejlődő, jó hangulatú cégnél szeretne dolgozni Minőségellenőrként és szereti a sztenderdeket, a precizitást, a szakmai fejlődést, akkor küldje el fényképes önéletrajzát az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címünkre és hamarosan jelentkezni fogunk a további teendőkkel!

Offcanvas Module

Our themes are built on a responsive framework, which gives them a friendly, adaptive layout