Legyen a munkatársunk! Hívjon minket a +3620/406-9285-ös mobilszámon vagy írjon emailt a munkavallalo@fairium.hu email címre!

Legyen ÖN is az Ügyfelünk! Hívjon minket a +3620/934-1780-as mobilszámon vagy írjon emailt a info@fairium.hu email címre!

jogi nyilatkozat

jogi nyilatkozat

A honlap használatának feltételei

A jelen honlapon található anyagokat kizárólag a Fairium Kft. engedélyével jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

Adatvédelmi nyilatkozat

A Fairium Kft. elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt. A honlap meghatározott részeihez való hozzáférés az információk személyre szabása, illetve a vevők pontosabb kiszolgálása érdekében regisztrációhoz kötött. A Fairium Kft. nem adja el, nem adja bérbe és nem is kölcsönzi az ügyfeleire vonatkozó információkat más cégeknek, illetve magánszemélyeknek. A Fairium Kft., mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LIII. törvény előírásait maradéktalanul betartva fogja az Ön adatait kezelni és nyilván tartani, s csak abban a körben, melyhez Ön kifejezett felhatalmazást adott. A regisztráció során tudomásunkra jutott személyes adatait semmilyen körülmények között nem tesszük - az Ön kifejezett jóváhagyó hozzájárulása nélkül - más számára hozzáférhetővé, kivéve a jogszabályi kötelezés illetve a hatósági eljárás eseteit. A Fairium Kft. az Ön által szolgáltatásunk igénybe vételével az interneten közzétett információkért mindennemű felelősségét kizárja.

Biztonság

A Fairium Kft. elkötelezett az ügyfelek információinak védelme iránt. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében a megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrizzük és biztosítjuk az online módon gyűjtött információt.

Felelősség

A Fairium Kft. nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen károkért. A honlapon található, vevők számára elkészített dokumentumok egyéb kivitelezésének következményeiért a Fairium Kft. csak abban az esetben vállalja a felelősséget, ha a dokumentum személyre szabásának kivitelezése a Fairium Kft. közvetlen irányítása alatt történik.

A Fairium Kft. jogi nyugalmát a Esztári Ügyvédi Iroda garantálja. Védik szerzői jogainkat (megkeresik a jogsértőket, akik engedély nélkül másolják a honlapunk tartalmát), behajtják kintlévőségeinket a kintlévőség kezelési politikánk alapján, folyamatosan fejlesztik a szerződéseinket, az ügyfeleink megelégedése és cégünk érdekében.

Küldetésünk - Jövőképünk

visionFolyamatosan azért dolgozunk, hogy verseny-képesek legyünk szolgáltatásaink színvonalában. Újdonságokra nyitott, dinamikusan fejlődő, felelősségteljes vállalatként arra törekszünk, hogy Ügyfeleink igényeihez alkalmazkodva, társadalomtudatos üzletvezetéssel vezető szerepet töltsünk be a magyar autóipari termékválogatás és mérnöki szolgáltatás piacán. 

 

Legyen a munkatársunk!

Ha egy dinamikusan fejlődő, jó hangulatú cégnél szeretne dolgozni Minőségellenőrként és szereti a sztenderdeket, a precizitást, a szakmai fejlődést, akkor küldje el fényképes önéletrajzát az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címünkre és hamarosan jelentkezni fogunk a további teendőkkel!

Offcanvas Module

Our themes are built on a responsive framework, which gives them a friendly, adaptive layout